Παιδική υπόθεση… στο πρότυπο βιωματικό πάρκο JUNIOR PARADISE!! 8€ για ένα βραχιόλι διάρκειας 3 ωρών για...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Βραχιόλι διάρκειας 3 ωρών για την συμμετοχή παιδιών 3 έως 12 ετών στις παρακάτω δραστηριότητες:
  1. Αναβίωση των ξεχασμένων παιχνιδιών
  2. Κατασκηνωτικά παιχνίδια («τσουβαλοδρομίες», «Ο δρόμο με τις πατάτες» κ.α.)
  3. Τοξοβολία
  4. Βόλτα με πόνυ
  5. Βόλτα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο
  6. Τάισμα ελαφιού dama - dama
  7. ...
  8. Απεριόριστη χρήση παιδότοπου
  • Αναβίωση των ξεχασμένων παιχνιδιών
Τα παραδοσιακά μας παιχνίδια είναι το παιδικό μας παρελθόν από τις παλιές γειτονιές της πόλης και του χωριού. Είναι γεννήματα των ελληνικού, λαϊκού πολιτισμού και έχουν τις ρίζες τους στην αρχαία Ελλάδα. Τα ξεχασμένα παιχνίδια θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να περάσουν ευχάριστες ώρες γεμάτες γέλια και χαρά. Παιχνίδια όπως: «Η μικρή Ελένη», «Δεν περνάς, κυρά-Μαρία», «Η κολοκυθιά», «Περνά περνά η μέλισσα», «Τυφλόμυγα», «Κρυφτό», «Κουτσό», «Γύρω γύρω όλοι» κ.α.
  • Άνθρωπος και άλογο
Τα παιδιά «φορώντας» το καπέλο του αναβάτη θα γίνουν ιππείς με την καθοδήγηση ειδικών εκπαιδευτών. Θα μυηθούν στην ιδιαίτερη σχέση ανθρώπου-αλόγου, από το μακρινό παρελθόν έως σήμερα.
Παιδική υπόθεση… στο πρότυπο βιωματικό πάρκο JUNIOR PARADISE!! 8€ για ένα βραχιόλι διάρκειας 3 ωρών για παιδιά ηλικίας 3 έως 12! Γνώσεις και εμπειρίες μέσα από 7 δραστηριότητες που θα τους ξετρελάνουν: Aναβίωση των ξεχασμένων παιχνιδιών-κατασκηνωτικά παιχνίδια-βόλτα με πόνυ-τάισμα ελαφιού-βόλτα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και απεριόριστο παιχνίδι στον παιδότοπο!



Σχόλια