59€ για 2 συνεδρίες λιπογλυπτικής με ενεργό όζον, 4 συνεδρίες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • 2 συνεδρίες λιπογλυπτικής σώματος με ενεργό όζον
  • 4 συνεδρίες με χρήση ειδικών ηλεκτρονικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, την απώλεια πόντων, την αποτοξίνωση και την αύξηση του μεταβολισμού
  • Πλήρη εξέταση ιατρικού & διατροφικού ιστορικού
  • 2 εβδομαδιαία εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής από κλινικό διαιτολόγο – διατροφολόγο
...
Κυτταρίτιδα, ψωμάκια, χαλάρωση και παραπανίσια κιλά τέλος! Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα, απαλλαχθείτε από τη χαλάρωση, τα ψωμάκια και τα τοπικά προβλήματα, χάστε τα κιλά που επιθυμείτε και δώστε στο σώμα σας την αρμονία και τις γραμμές που πάντα επιθυμούσατε, με την εγγύηση των VITAPLUS. Αδυνατίστε υπεύθυνα και οριστικά και επαναπροσδιορίστε τις γραμμές του νέου σώματός σας, στα πιο εξειδικευμένα κέντρα αδυνατίσματος και ομορφιάς, στα VITAPLUS. Θεραπεία με ειδική καλλυντική, ευρωπαϊκή, επαγγελματική θεραπεία λιπογλυπτικής σώματος με ενεργό όζον! Για πρώτη φορά το ενεργό όζον στη διάθεση της αισθητικής! Πατενταρισμένη θεραπεία που θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη εφαρμογή! Χάνετε 200-600 γρ. και 2-4 πόντους άμεσα! Μια πραγματικά εξαιρετική και καινοτόμα θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του συσσωρευμένου λίπους και της όψης του δέρματος! Διοχετεύοντας στο δέρμα αποθέματα οξυγόνου σημαίνει ότι του παρέχουμε ενέργεια, δύναμη και ζωντάνια! Τα «Οζονίδια» έχει αποδειχθεί ότι είναι περισσότερο αποτελεσματικά από άλλα ενεργά στοιχεία, από άποψη αποτελεσματικότητας και ταχύτητας δράσης!
59€ για 2 συνεδρίες λιπογλυπτικής με ενεργό όζον, 4 συνεδρίες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και 2 εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής από κλινικό διαιτολόγο με πλήρη εξέταση ιατρικού, στα κέντρα αδυνατίσματος & αισθητικής Vita Plus Αμπελοκήπων και Χαλκίδας!



Σχόλια