16€ για 1συνεδρία αυτογνωσίας, γιατί κάποιες φορές χρειαζόμαστε βοήθεια ειδικού ώστε να...




  • Η προσφορά ισχύει από 21/07/2011 έως και 30/11/2011.

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά μία 1 συνεδρία αυτογνωσίας συνολικής διάρκειας 45 λεπτών και διεξάγεται με έμπειρο ψυχολόγο ,συνεργάτη του Ινστιτούτου Γνωσιακής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας που υποδεικνύεται από τον Διευθυντή του ΙΓΑΨ

  • Στην συνεδρία της προσφοράς υποχρεωτικά  10 λεπτά αφιερώνονται σε... λεπτομερές ιστορικό

  • Κατά τη συνεδρία απαγορεύεται η χρήση κινητού καθώς και το κάπνισμα.

  • Σε περίπτωση προκαθορισμένου ραντεβού που χάνεται με υπαιτιότητα του κατόχου του κουπονιού δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή της συνεδρίας σε άλλη ώρα και ημέρα  παρά μόνον αν το ραντεβού ακυρωθεί 2 τουλάχιστον ημέρες πριν το προκαθορισμένο ραντεβού

  • Σε περίπτωση χρονικής καθυστέρησης προσέλευσης στο προκαθορισμένο ραντεβού με υπαιτιότητα του κατόχου του κουπονιού η καθυστέρηση αφαιρείται από το 45λεπτο της προκαθορισμένης συνεδρίας

  • Ο κάτοχος του κουπονιού είναι απαραίτητο να έχει προσέλθει στο χώρο διεξαγωγής της συνεδρίας 15 λεπτά πριν την έναρξη της.

  • Ο κάτοχος του κουπονιού δύναται να δωρίσει σε άλλον συνάνθρωπο το κουπόνι του και υποχρεούται να το έχει ανακοινώσει αυτό στο ΙΓΑΨ κατά την διευθέτηση του ραντεβού και μόνο

  • Το ΙΓΑΨ υποχρεούται να δώσει ραντεβού για τη σχετική συνεδρία εντός 4 μηνών λήξεως της προσφοράς σε ώρα και ημέρα που βολεύει τον κάτοχο του κουπονιού και τον ψυχολόγο  και απαραίτητα σε ώρα και ήμερα που εμπίπτει στο συνηθισμένο ωράριο του ΙΓΑΨ (καθημερινές μόνο 09.00-21.00)

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, συγγενείς ή φίλους του.


 
 
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ


H γνωσιακή αναλυτική ψυχοθεραπεία περιλαμβάνει ένα Θεραπευτή και τον Θεραπευόμενο, που συνεργάζονται ώστε μαζί να αναζητήσουν το πλαίσιο αναφοράς δημιουργίας της προσωπικότητας του θεραπευόμενου ώστε να κατανοηθεί καλύτερα ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να συνεχιστεί η ζωή του στο παρόν και το  μέλλον. Ερωτήσεις όπως  : « γιατί καταλήγω να έχω δίπλα μου ανθρώπους που με υποτιμούν?»  γίνονται πιο κατανοητές και αναζητούνται συνεργατικά ,με συστηματικό και βιωματικό  τρόπο  με τον θεραπευτή οι απαντήσεις τους. Άλλες ερωτήσεις που μπορεί να απαντηθούν στη συνεδρία της προσφοράς είναι   ׃
Γιατί οι σύντροφοι που επιλέγω με εγκαταλείπουν?
Γιατί μου είναι εύκολο να πω στο ταίρι μου, μου αρέσεις πολύ αλλά δεν μπορώ να πω σε αγαπώ?
Γιατί όταν μου λέει το ταίρι μου ότι με αγαπάει μέσα μου νιώθω ταραχή?
Τα σχετικά παραπάνω ερωτήματα δεν εξαντλούν το εύρος του περιεχομένου της συνεδρίας της προσφοράς και παρουσιάζονται ενδεικτικά για να κατατοπίσουν.


Για ποιον είναι;

Η Γνωσιακή   αναλυτική αυτογνωσία  είναι ασφαλής και φιλική προς τον χρήστη - πελάτη. Χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ επίπεδο εφαρμογών όπως κατάθλιψη, άγχος , προσωπικές δυσκολίες, διαπροσωπικά προβλήματα, Διαταραχές προσωπικότητας, Προβλήματα γάμου,  οικογενειακές συσχετίσεις, συμβουλευτική γονικού ρόλου.  


Γιατί τώρα;

Συχνά οι άνθρωποι εύχονται να μπορούσαν να αλλάξουν  τις τωρινές συνθήκες της ζωής τους ώστε αυτή  να γίνει  δημιουργικότερη , να αποκτήσει ποιότητα ,  αλλά δεν  γνωρίζουν  τον τρόπο  να ξεκινήσουν.
Κατήφεια, θλίψη,  άγχος , σύγχυση και ανησυχία ,  ψυχοσωματικά προβλήματα μπορεί να μας κάνουν να αισθανόμαστε λιγότερο ικανοί να βρούμε έναν τρόπο να ξεφύγουμε από  τις δυσκολίες μας. Τότε ίσως χρειαζόμαστε βοήθεια ειδικού.


Πως λειτουργεί;

H ΓΑΘ Επικεντρώνει την προσοχή της στην ανακάλυψη με την βιωματική συμμετοχή του θεραπευτή του τρόπου με τον οποίο δημιουργήθηκαν τα προβλήματα, και πώς οι διαδικασίες που ανακαλύψαμε για   να τα αντιμετωπίσουμε, μπορεί να είναι δυσλειτουργικές ή αναποτελεσματικές.
Σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους "ασθενείς" να κατανοήσουν τον  τρόπο  με τον οποίον οι καθημερινές δυσκολίες που βιώνουν μπορεί να διαιωνίζονται ή  διογκώνονται   από τους συνηθισμένους τρόπους αντίδρασης σε αυτά.
Οι προβληματικές καταστάσεις κατανοούνται  μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ασθενών και των βιωματικών εμπειριών τους. Η έμφαση δίνεται στον τρόπο με τον οποίον αυτές  οι διαδικασίες αντιμετώπισης  γεννήθηκαν και τους  τρόπους που  μπορεί σήμερα να αναγνωριστούν, να εφαρμοστούν, να ανασχηματιστούν  και να βελτιωθούν.  


16€ για 1συνεδρία αυτογνωσίας, γιατί κάποιες φορές χρειαζόμαστε βοήθεια ειδικού ώστε να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές δυσκολίες, διάρκειας 45’ και διεξάγεται με έμπειρο ψυχολόγο ,συνεργάτη του Ινστιτούτου Γνωσιακής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας στους Αμπελόκηπους(Μετρό Πανόρμου),Αξίας 60€-έκπτωση 74%



Σχόλια