49€ για (8) Θεραπείες Κρυοθερμικής αγωγής(προϊόντα Nicole Senier) και (8) εξειδικευμένες διατροφές, για...




  • Η προσφορά ισχύει από 14/07/2011 έως και 6/11/2011.Ισχύουν ραντεβού από Δευτέρα έως Σάββατο

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά (8) Θεραπείες Κρυοθερμικής αγωγής με προϊόντα Nicole Senier, βασίζεται στην εναλλαγή κρύου – ζεστού σε συνδυασμό με συσφικτικά ενεργά συστατικά για άμεση εξάλειψη της κυτταρίτιδας και σύσφιξη, στην συνέχεια  μασάζ 10’ με τζέλ (περιέχει θαλάσσια... συστατικά – όλα τα προϊόντα είναι κατάλληλα και για άτομα με πρόβλημα Θυρεοειδούς) και τέλος χρήση του μηχανήματος Lymphopass 30’  (ηλεκτροθεραπεία για αδυνάτισμα, μυϊκή σύσφιξη και λεμφική αποσυμφόρηση – μασάζ), συνολικής διάρκειας 1,5 ώρας η καθεμία, καθώς και (8) διατροφές από διατροφολόγο για χάσιμο βάρους (4-6 κιλά το μήνα) και πόντων .

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή φίλους του.

  • Επιπλέον, και μόνο για τους κατόχους των κουπονιών της συγκεκριμένης προσφοράς, ισχύει έκπτωση 20% σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία.

  • Για ραντεβού, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 210 9821175 δύο μέρες πριν

  • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 μέρα πριν.

  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης 25 άτομα ημερησίως.

  • Για τη συγκεκριμένη προσφορά διατίθεται προσωπικό 7 ατόμων.


 
 
Lymphopass


Αντιμετωπίζει και το πιο εξειδικευμένο πρόβλημα που αφορά αδυνάτισμα τοπικό ή ολικό, σύσφιξη επιδερμική η μυϊκή, ανόρθωση, κυτταρίτιδα, κατακράτηση υγρών, ευρυαγγείες κλπ. με 6 ειδικευμένες ομάδες προγραμμάτων:
 
 
  
 
 
 
Αδυνάτισμα (λιποδιάλυση)

Σύσφιξη

Μικτό

Συντήρηση

Λεμφικό

Super Λεμφικό






49€ για (8) Θεραπείες Κρυοθερμικής αγωγής(προϊόντα Nicole Senier) και (8) εξειδικευμένες διατροφές, για άμεση εξάλειψη της κυτταρίτιδας και σύσφιξη, χρήση του μηχανήματος Lymphopass(ηλεκτροθεραπεία για αδυνάτισμα), διάρκειας 1,30' η καθεμία, στο TANTRA BEAUTY+SPA στη Ν.Σμύρνη, αξίας 630€-έκπτωση 92%



Σχόλια