90€ για (6)συνεδρίες λιπογλυπτικής σώματος για εξάλειψη της κυτταρίτιδας και άμεσο χάσιμο πόντων...




  • Η προσφορά ισχύει από 26/07/2011 έως και 30/12/2011.Ισχύουν ραντεβού  για καθημερινές, Παρασκευή και Σάββατο

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει 6 συνεδρίες λιπογλυπτικής σώματος   με την νέα πρωτοποριακή μέθοδο των υπερήχων Cavitation για εξάλειψη της κυτταρίτιδας με παράλληλη απώλεια βάρους express 5-7 κιλών και δωρεάν επιστημονική διατροφική παρακολούθηση

  • Η... εφαρμογή των συνεδριών γίνεται στις εξής περιοχές:  Κοιλιά – Πόδια –  Μπράτσα

  • Η διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου  40'

  • Η ιδανική συχνότητα εφαρμογής της θεραπείας είναι μία ανά εβδομάδα.

  • Η θεραπεία είναι κατάλληλη για γυναίκες και άντρες.   

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή τους φίλους του.

  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης 15 άτομα ημερησίως.

  • Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού 3 ημέρες πριν, στο τηλέφωνο 210 2718980


 Λιπογλυπτική σώματος Cavitation:


Η τεχνική βασίζεται στην ιδέα της επιλεκτικής καταστροφής των λιποκυττάρων μέσω του φαινομένου τήξεως , η οποία επιτυγχάνεται με τον συντονισμό της ποσότητας του νερού που περιλαμβάνεται μεταξύ των λιποκυττάρων. Η μέθοδος cavitation προκαλεί στα σημεία που έχουν προεπιλεγεί τον σχηματισμό αυξημένων ποσοτήτων υγροποιημένων φυσαλίδων αέρα, οι οποίες οδηγούνται σε εξαναγκασμένη ταλάντωση ως προς το μέγεθος και το σχήμα τους. Οι φυσαλίδες αυτές διογκώνονται και τελικά εκρήγνυνται, απελευθερώνοντας ενέργεια ικανή να καταστρέψει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων. Με τη διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης απελευθερώνονται ουσίες που απομακρύνονται από το φλεβικό και το λεμφικό σύστημα του οργανισμού.
Με αυτή την επιλεκτική καταστροφή της κυτταρικής λιπώδους μάζας ,επιτυγχάνονται αλλαγές στο περίγραμμα και μείωση της τοπικής και ολικής συσσώρευσης λίπους επιφέροντας σημαντική μείωση πόντων , βελτίωση της κυτταρίτιδας ομαλοποίηση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας και απώλεια τοπικού και ολικού πάχους με άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα.
Ο οργανισμός αποτοξινώνεται , η συνολική όψη του σώματος είναι πιο  υγιής και εσείς ακόμη πιο όμορφη .
 
 
90€ για (6)συνεδρίες λιπογλυπτικής σώματος για εξάλειψη της κυτταρίτιδας και άμεσο χάσιμο πόντων με παράλληλη απώλεια βάρους express 5-7 κιλών με την νέα μέθοδο των υπερήχων Cavitation και δωρεάν επιστημονική διατροφική παρακολούθηση, στο ELEGANT BEAUTY στη Ν.Ιωνία,αξίας 900€-έκπτωση 90%



Σχόλια