89€ για Τρείς πολυτελής (3) διανυκτερεύσεις Δύο (2) ατόμων σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα νησιά των...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για τις περιόδους 1/08/2011- 25/08/2011

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για Τρείς πολυτελής (3) διανυκτερεύσεις Δύο (2) ατόμων σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα νησιά των Κυκλάδων την Τήνο στο Hotel-Apartments ANEMOESSA

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή τους φίλους του.

  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και... αθροιστικά (πχ 2 κουπόνια – 6 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις).

  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας.

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο VELASTOURS.


 
 
 ANEMOESSA


Το ANEMOESSA βρίσκεται ακριβώς πάνω από την παραλία και την προκυμαία του Όρμος Ιστέρνια, περίπου 20χιλιόμετρα από την πόλη της Τήνου.


Αυτό το ευχάριστο συγκρότημα μπανγκαλόου διαθέτει έξι αυτόνομες εγκαταστάσεις, όλα έχουν ιδιωτικά μπάνια, κουζίνα, και βεράντες με θέα στο βουνό και κήπο. Δύο μονάδες έχουν ιδιωτική βεράντα και τα λουτρά τους έχουν μπανιέρα και ντους. Δύο μονάδες με θέα στο βουνό  μοιράζονται μια βεράντα, καθώς και δύο  με θέα στον κήπο . Τα διαμερίσματα ποικίλουν σε μέγεθος από ένα δίκλινο στούντιο σε ένα δυάρι διαμέρισμα για έως και έξι άτομα.


Οι μονάδες διαθέτουν μαρμάρινα πατώματα και βασική επίπλωση, και η περιοχή είναι ήσυχη, με καλή πρόσβαση στην παραλία. Η περιοχή έχει επίσης δύο ταβέρνες και ένα καφέ / σνακ μπαρ. Ενοικίαση αυτοκινήτου είναι απαραίτητη για αυτό το κατάλυμα.


Εμπιστευτείτε την Velas Tours για τα ταξίδια σας σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι διακοπές δεν θέλουν κόπο και χρόνο όταν άλλοι αναλαμβάνουν ότι καλύτερο για εσάς! 
 

89€ για Τρείς πολυτελής (3) διανυκτερεύσεις Δύο (2) ατόμων σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα νησιά των Κυκλάδων την Τήνο στο Hotel-Apartments ANEMOESSA, αξίας 149€ - έκπτωση 40%



Σχόλια