24€ για μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου επιλογή από 3 διαφορετικές θεραπείες (ανόρθωση οβάλ...




  • Η προσφορά είναι ετήσια και ισχύει από 23/08/2011 - 30/12/201

  • Η πρώτη επίσκεψη πρέπει να πραγματοποιηθεί έως 30/12/2011

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από 3 διαφορετικές θεραπείες: 1.ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΟΒΑΛ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – DIBI LIFTING (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’) 2.ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ(ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’) 3.ΑΝΤΙΛΙΑΚΗ... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’)

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, συγγενείς ή φίλους του.

  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης 15 άτομα ημερησίως.

  • Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού 3 ημέρες πριν, στο τηλέφωνο 210 4100046

  • Υποχρεωτική τηλεφωνική ενημέρωση για ακύρωση ραντεβού 3 ημέρες πριν.


 
 
 ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΟΒΑΛ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – DIBI LIFTING (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’)
 
Με την σωστή ηλεκτροδιέγερση οι μυς του προσώπου επανακτούν την χαμένη σφριγηλότητα τους και επανεργοποιούνται οι διαδικασίες οξυγόνωσης και θρέψης του δερματικού ιστού.
Απομάκρυνση μακιγιάζ
Απολέπιση
Τόνωση
Ορός ή ζελέ αντιρυτιδικά
Εφαρμογή μάσκας ηλεκροδιέγερσης και επιλογή του κατάλληλου προγράμματος
Κρέμα προσώπου
 
 
VITAMIN C
   
Η Βιταμίνη C είναι ικανή να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας και παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στην παραγωγή κολλαγόνου.
Η Βιταμίνη C έχει αντιοξειδωτική δράση και συμβάλει στην νεανική εμφάνιση τους δέρματος. Μελέτες έχουν αποδείξει επίσης ότι η Βιταμίνη C είναι ικανή να μειώσει τους ερεθισμούς που δημιουργούνται από την δράση των υπεριωδών ακτίνων του ηλίου.
Η Βιταμίνη C κυκλοφορεί σε καλλυντικά προϊόντα στο εμπόριο, αλλά και στην διάθεση των αισθητικών, ώστε με την βοήθεια της μάλαξης ή ρευμάτων να εισχωρήσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.


Συνοπτικά η Βιταμίνη C :

είναι αντιοξειδωτική
βοηθά στη σύνθεση κολλαγόνου
βοηθά στην ενδυνάμωση των αγγείων
προστατεύει από την UV ακτινοβολία
προλαμβάνει την πτώση του ανοσοποιητικού συστήματος
MESOTHERAPY FACE:   αντικαθιστά την Mεσοθεραπεία με χρήση βελόνας. Δεν προκαλεί πόνο, αιματώματα ή ταλαιπωρία. Η Μεσοθεραπεία αποτελεί την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία για την καταπολέμηση των ρυτίδων, της χαλάρωσης και των πανάδων.
VITAMIN C: Αντιοξειδωτική, λευκαντική θεραπεία, ιδανική για κουρασμένα δέρματα που αναζητούν την φωτεινότητα και την λάμψη.
 
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ



Η επιδερμίδα ξαναβρίσκει την ζωντάνια και την ομορφιά της με φυσικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Μια βαθιά ενυδάτωση προσώπου διάρκειας μίας ώρας που θα ξεκινήσει με  ένα πολύ καλό καθαρισμό από τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους με Γαλάκτωμα-λοσιόν  (ντεμακιγιαζ), έπειτα ένα δυνατό Peeling καθαρισμού,  και απαλό χαλαρωτικό μασάζ προσώπου. Στη συνέχεια τοποθετείται ειδική μάσκα ενυδάτωσης και η διαδικασία ολοκληρώνεται με επάλειψη της επιδερμίδας με ενυδατική κρέμα.
Το καλοκαίρι λόγω της έκθεσης στον ήλιο και της απώλειας νερού,  η ποιότητα και η εμφάνιση της επιδερμίδας μας αλλάζει .Το δέρμα φαίνεται ταλαιπωρημένο,  ξηρό και χάνει την φρεσκάδα του.
Με την βαθιά ενυδάτωση και περιποίηση από τα Lipogen,  εξισορροπείται η υγρασία του δέρματος, τονώνεται η ελαστικότητα του και το δέρμα  αναζωογονείται.
Η βαθιά ενυδάτωση στα μέσα του καλοκαιριού είναι απαραίτητη για όσες θέλουν να  αποφύγουν την αφυδάτωση και την ξηρότητα που μοιραία φέρνει η έκθεση στον ήλιο.


Για την εφαρμογή της θεραπείας χρησιμοποιούνται αγνά υποαλλεργικά προϊόντα τα οποία απορροφούνται εσωτερικά απο την επιδερμίδα.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ  ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ το γέμισμα εκείνων των ρυτίδων, των λεγόμενων στατικών, οι οποίες σχηματίζονται στο πρόσωπό μας σε κατάσταση ηρεμίας και οι οποίες δεν μπορούν να εξαλειφθούν μόνο με το botox. Αντίθετα, με το υαλουρονικό οξύ το αποτέλεσμα είναι άμεσο και απόλυτα φυσικό, καθώς σβήνει τις στατικές, μόνιμες ρυτίδες, επιτρέποντας όμως στο πρόσωπο να διατηρεί τη φυσική του έκφραση.
 


ΑΝΤΙΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ


Τα τελευταία χρόνια, η υπεριώδης ακτινοβολία UVΑ του ηλίου θεωρείται επικίνδυνη, για την υγεία μας. Προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος, επηρεάζει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου, για τον καρκίνο του δέρματος.
Ο αποκαλούμενος "συντελεστής ηλιακής προστασίας (SPF)"προστατεύει μόνον από τα εγκαύματα που μπορούν να δημιουργηθούν από τον ήλιο (ακτινοβολία UVB).
Η φθορά της επιδερμίδας, από την έκθεση στον ήλιο, γίνεται σταδιακά, ανεξάρτητα από το αν προκαλείται ηλιακό έγκαυμα.
Γι' αυτό πρέπει, οπωσδήποτε να χρησιμοποιούμε αντηλιακά προϊόντα. Είναι σημαντικό όμως, να γνωρίζουμε , ότι τα αντηλιακά προϊόντα αποτελούν ένα μόνο από τα μέτρα για την προστασία, από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου.
Τι είναι όμως η φωτογήρανση;
Ορίζεται ως το επακόλουθο της αθροιστικής δερματικής βλάβης, που έχει προκαλέσει η υπεριώδης ακτινοβολία, με το πέρασμα των χρόνων. Σε  αντίθεση με τη γονιδιακή γήρανση που αφορά μόνο υπερήλικες, η φωτογήρανση μπορεί να ξεκινά πολύ νωρίτερα, αναλόγως και με την έκθεση στον ήλιο, από την ηλικία των 30-35 ετών.
Η θεραπεία της φωτογήρανσης, είναι σήμερα πιο εφικτή από ποτέ, χάρη στη παρουσία  πολλών εναλλακτικών λύσεων στα χέρια του δερματολόγου.


Ξεκινώντας  από  τα  πιο  απλά, υπάρχουν διάφορες κρέμες που είτε ενυδατώνουν το  δέρμα και αντιμετωπίζουν τη ξηρότητα, είτε επιβραδύνουν τη φωτογήρανση και  αναστρέφουν  σε  μεγάλο  βαθμό  τις λεπτές  ρυτίδες  και τις δυσχρωμικές αλλοιώσεις . Σε αυτή τη κατηγορία, ανήκουν κρέμες που περιέχουν ουσίες όπως τα άλφα-ύδροξυοξέα, τη βιταμίνη  C, τη βιταμίνη Ε, το συνένζυμο Q, κρέμες με ιμικουιμόδη, φλουορακίλη και κυρίως τα ρετινοειδή (είναι παράγωγα της βιταμίνης Α). Οι ουσίες αυτές, σε συνδυασμό με την μεσοθεραπεια  εφόσον χορηγηθούν και χρησιμοποιηθού
24€ για μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου επιλογή από 3 διαφορετικές θεραπείες (ανόρθωση οβάλ προσώπου, θεραπεία λάμψης και ενυδάτωσης, αντηλιακή προστασία φωτογύρανση) με την μέθοδο της μεσοθεραπείας από το κέντρο αισθητικής, beauty.full στον Πειραιά, αξίας 120€ -έκπτωση 80%



Σχόλια