69€ για Τρείς (3) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα, ζευγάρια ή φίλους ,που θέλουν να ζήσουν την...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για την περίοδο  21/08/2011-30/09/2011

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για τρείς (3) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα, ζευγάρια ή φίλους ,που θέλουν να ζήσουν την αρχοντική Σίφνο, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, σε πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα με την ιδιαίτερη παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Σίφνου

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά... χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή τους φίλους του.

  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά (πχ 2 κουπόνια - 6 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις).

  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας.

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο VELASTOURS.

  • Για παιδιά εως 5 ετών δωρεάν, για  παιδιά από 6-12 χρέωση 5€ την ημέρα


 

Το Ξενοδοχείο Λεωνίδας είναι χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την πόλη Καμάρες στην Σίφνο. Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας καθώς είναι μακριά από τον θόρυβο, αλλά πολύ κοντά στην κεντρική αγορά. Διαθέτει εξαιρετική θέα στην θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.
Το ξενοδοχείο έχει έναν πανέμορφο ανθισμένο κήπο, χώρο στάθμευσης και υποδοχή με έμπειρο προσωπικό, έτοιμο να σας βοηθήσει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Έχει 20 ευρύχωρα δωμάτια που παρέχουν όλες τις ανέσεις στους φιλοξενούμενους. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, ανεμιστήρα οροφής, μπάνιο/ντουζ, ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση και μπαλκόνι ή με θέα στην θάλασσα, το βουνό ή τον κήπο του ξενοδοχείου.
Βρίσκεται 300 μ από την αμμώδη παραλία της πόλης και 200 μ από το κέντρο. Το λιμάνι Καμάρες απέχει μόλις 500 μ από το ξενοδοχείο, κάνοντας τις μετακινήσεις πολύ πιο εύκολες.  
 
 

69€ για Τρείς (3) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα, ζευγάρια ή φίλους ,που θέλουν να ζήσουν την αρχοντική Σίφνο, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, σε πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα με την ιδιαίτερη παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Σίφνου, στο Ξενοδοχείο Λεωνίδας, Αξίας 133€ - έκπτωση 48%



Σχόλια