66€ ένα υπέροχο 4ήμερο δίπλα στη θάλασσα με τρείς (3) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα στο Maria Karga`s Guest...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για τις περιόδους 1/09/2011- 30/10/2011

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για τρείς (3) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα στο Maria Karga`s Guest House στην Χαλκιδική

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή τους φίλους του.

  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά (πχ 2 κουπόνια – 6... συνεχόμενες διανυκτερεύσεις).

  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας.

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο VELASTOURS.

  • Για παιδιά κάτω των 5 ετών δωρεάν , από 6-12 υπάρχει χρέωση 5€ την διανυκτέρευση 


 
 

Maria Karga`s Guest House
 
Στον γραφικό και μαγευτικό Όρμο Παναγίας, μόλις 100 μέτρα από το λιμάνι και την πλατεία του, βρίσκονται τα studios "Μαρία Κάργα".
Το συγκρότημα μας αποτελειται απο 19 studio, που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 5 άτομα. Όλα διαθέτουν εξοπλισμένη κουζίνα, WC/ντουζ, τηλέοραση, κλιματιστικό (A/C) και μπαλκόνι. Στο χώρο του συγκροτήματος λειτουργεί επίσης και καφε/μπαρ, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης και μπάρμπεκιου.
Η πρόσβαση στις κοντινές παραλίες είναι εύκολη είτε πεζή (Τρανή Αμμούδα, Λατούρα), είτε με αυτοκίνητο σε ακτίνα 10 χλμ. Στον Όρμο Παναγίας θα βρείτε super-market, καταστήματα λαϊκής τέχνης, εστιατόρια δίπλα στο κύμα, πιτσαρίες, μπαρ, κλ.π. Από εδώ αναχωρούν επίσης πλοία για ημερήσιες κρουαζιέρες στο Άγιο Όρος ή στα κοντινά νησάκια της περιοχής. Απέχει 4 χλμ από τον Άγιο Νικόλαο και 7 χλμ από τη Νικήτη και θα μας βρείτε εύκολα, ακριβώς στην είσοδο του Όρμου Παναγίας.
 
66€ ένα υπέροχο 4ήμερο δίπλα στη θάλασσα με τρείς (3) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα στο Maria Karga`s Guest House στην Χαλκιδική ,αξίας 120€- έκπτωση 45%



Σχόλια