315€ για ένα 5ήμερο πακέτο διακοπών, με ημιδιατροφή που περιλαμβάνει (4) διανυκτερεύσεις δύο...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για την περίοδο 19/08/2011- 31/10/2011

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για για ένα 5ήμερο πακέτο διακοπών (τέσσερις διανυκτερεύσεις) για δύο (2) άτομα που περιλαμβάνει ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό γεύμα)

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή τους φίλους του.

  • Τα κουπόνια μπορούν να... χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά (πχ 2 κουπόνια – 8 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις).

  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασίου Νεκτάριο  ή αποστολή e-mail, τουλάχιστον 2 μέρες πριν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο MEGiA travel.

  • Για παιδιά κάτω των 6 ετών δωρεάν

  • Για παιδιά εώς 12 έκπτωση 50%


 
 
 Maravel Hotel 4*
Το ξενοδοχείο Maravel βρίσκεται σε μία προνομιακή θέση στον “Αδελιανό Κάμπο” 7 χλμ. από το κέντρο του Ρεθύμνου. Αποτελείται από τρία κεντρικά κτίρια τα οποία είναι τοποθετημένα σε μία έκταση περίπου 20 στρεμμάτων που καλύπτεται από όμορφους κήπους. Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως το 2008,2009 και αλλάζει την κατηγορία του από 3 σε 4 αστέρια. Η πλησιέστερη ακτή βρίσκεται μόλις στα 70 μέτρα και παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ασχοληθεί με θαλάσσια σπορ ή να χαλαρώσει και να απολαύσει τον ήλιο της Κρήτης. Το ξενοδοχείο Maravel είναι ιδανικό μέρος για παιδιά. Παρέχει ένα μεγάλο παιδότοπο έκτασης περίπου 4 στρεμμάτων (με περίφραξη) με πολλά παιχνίδια εξωτερικού χώρου καθώς και ένα κτίριο 150 τ.μ για δραστηριότητες εσωτερικού χώρου. Επιπλέον παρέχει στους επισκέπτες δύο πισίνες και μία ειδικά διαμορφωμένη για μικρά παιδιά. Στο χώρο των πισινών βρίσκεται και ένα μεγάλο κιόσκι με μπιλιάρδο, πινκ πονκ, σκάκι και άλλα παιχνίδια για “μεγαλύτερα παιδιά”

 

315€ για ένα 5ήμερο πακέτο διακοπών, με ημιδιατροφή που περιλαμβάνει (4) διανυκτερεύσεις δύο (2)ατόμων στο πανέμορφο Ρέθυμνο της Κρήτης με πρωινό και βραδινό γεύμα στο Maravel Hotel 4*, Αξίας 425€- Έκπτωση 26%



Σχόλια