63€ για δύο (2) διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό σε περισσότερα από 30 ξενοδοχεία πολυτελείας σε...




  • Η προσφορά είναι ετήσια και ισχύει από 05/08/2011 έως και 05/08/2012.

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα, με πρωινό, σε περισσότερα από 30 ξενοδοχεία πολυτελείας σε όλη την Ελλάδα καθώς και μία (1) ετήσια ετήσια ηλεκτρονική e-συνδρομή (αποστολή του περιοδικού ηλεκτρονικά μέσω email) στο περιοδικό departure blvd και μία (1) blvd card!  Άνοιξη, καλοκαίρι,... φθινόπωρο ή χειμώνα, εσείς επιλέγετε τον τόπο των διακοπών σας, από τη Μύκονο, την Πάρο και τη Σαντορίνη, μέχρι την Κρήτη, τη Ρόδο, την Αράχοβα, το Πήλιο και τα Ζαγοροχώρια! Ακολουθεί η αναλυτική λίστα των ξενοδοχείων που είναι διαθέσιμα για την προσφορά. Με κλικ στο όνομα του κάθε ξενοδοχείου, θα μεταφερθείτε στην παρουσίασή του, στο site του περιοδικού departure blvd. Για να δείτε τα ξενοδοχεία πατήστε εδώ

  • Για τις διανυκτερεύσεις απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στα γραφεία του περιοδικού, στο τηλέφωνο 2106521735 (Υπεύθυνη για τη δρομολόγηση των κρατήσεων κ. Αμαλία Κακαγιώτη).

  • Ο δικαιούχος μπορεί να αξιοποιήσει τις δύο διανυκτερεύσεις του για όλη τη διάρκεια της συνδρομής του στο περιοδικό, δηλαδή μέχρι τον Ιούλιο του 2012.

  • Το περιοδικό departure blvd είναι υπεύθυνο για την δρομολόγηση και κράτηση των διανυκτερεύσεων ανά δικαιούχο και όχι το κάθε ξενοδοχείο.

  • Οι διανυκτερεύσεις δίνονται στους δικαιούχους ημερομηνία που επιθυμούν, κατά προτεραιότητα και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο που επιλέγουν.

  • Η διαθεσιμότητα των διανυκτερεύσεων σε κάθε ξενοδοχείο είναι περιορισμένη. Εάν κάποιο ξενοδοχείο απομακρυνθεί από την προσφορά, το περιοδικό θα το αντικαταστήσει με ισάξιο ξενοδοχείο στην ίδια περιοχή.

  • Η ταυτόχρονη χρήση δύο ή περισσοτέρων κουπονιών για δύο διανυκτέρευση τεσσάρων ή περισσοτέρων ατόμων μειώνει τις επιλογές σας όσον αφορά τα ξενοδοχεία αλλά και τις ημερομηνίες με βάση τη διαθεσιμότητα.

  • Η προσφορά δεν ισχύει κατά την περίοδο των εορτών (σύμφωνα με σχολικές εορτές), παραμονές και ανήμερα επίσημων αργιών, καθώς και περιόδους high season (περίοδος από 1η Ιουλίου έως 30η Αυγούστου, Χριστούγεννα και Πάσχα).

  • Μέσα σε 20 ημέρες από την επικοινωνία με το περιοδικό, θα σας αποστέλλεται η blvd card που πιστοποιεί πως είστε exclusive member του blvd world.

  • Η blvd card δεν είναι πιστωτική.

  • Η blvd card απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή φίλους του.

  • Αν κάποιος αγοράσει περισσότερα του ενός κουπόνια, μπορεί να κάνει δώρο τις επιπλέον συνδρομές και blvd cards σε συγγενείς ή φίλους.


 
 Τι είναι η κάρτα blvd card?


Η blvd card είναι μία κάρτα ταξιδιωτικών προνομίων του περιοδικού departure blvd. Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του περιοδικού προσφέρουν ειδικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας (από μίλια σε αεροπορικές εταιρείες, είσοδο στα prive club μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων, είσοδο σε business lounges, ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ειδικές προσφορές από συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία κλπ.)
Ο κάτοχος της blvd card θα συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης, όπου με κάθε αγορά στο blvd deals θα κερδίζει πόντους, όπου κάθε πόντος=1 ευρώ. Αυτοί οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις προσφορές του blvddeals.
Κάθε μήνα θα λαμβάνετε ηλεκτρονική ενημέρωση για όλες τις καινούριες συνεργασίες, προσφορές κλπ., ενώ θα αναρτώνται και στην ειδική ιστοσελίδα της blvd card.
Για περισσότερες πληροφορίες για την κάρτα blvd card επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.blvd-world.net  &  www.departure-blvd.net/gr/index.php?page=services




Γιατί να την αποχτήσω;


Γιατί ποτέ ένα δίκτυο δεν έδινε τόσα πολλά στα μέλη του……
Για τα μοναδικά ταξιδιωτικά προνόμια που προσφέρει
Για το δίκτυο blvd (περιοδικό departure blvd, εκδόσεις blvd και blvd boutique collection)
Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις στους κατόχους στην ιστοσελίδα πολυτελών ταξιδιωτικών προσφορών blvd deals
Κάθε κουπόνι συνοδεύεται από μία blvd card. Σε περίπτωση αγοράς περισσότερων του ενός κουπονιών, μπορεί να μεταβιβαστεί σε κάποιο συγγενή ή φίλο του αγοραστή.  
 


63€ για δύο (2) διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό σε περισσότερα από 30 ξενοδοχεία πολυτελείας σε όλη την Ελλάδα με την απόκτηση μιας ηλεκτρονικής e-συνδρομής ενός (1) έτους στο μηνιαίο ταξιδιωτικό περιοδικό departure blvd και μία (1) blvd card, αξίας 210€-έκπτωση 70%



Σχόλια