25€ για τρείς (3) Θεραπείες προσώπου με πολύτιμους λίθους (Ρουμπίνι- Διαμάντι- Ζαφείρι)διάρκειας 60’...




  • Η προσφορά ισχύει από 04/08/2011 έως και  30/12/2011, ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.30-20.30

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και  αφορά τρείς (3) Θεραπείες προσώπου με πολύτιμους λίθους (Ρουμπίνι- Διαμάντι- Ζαφείρι)διάρκειας 60’  η καθεμία για βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση και αντιγήρανση καθώς και τρείς (3) καθαρισμούς/ σχηματισμούς φρυδιών

  • Κάθε ραντεβού πρέπει να κλείνετε 3... ημέρες πριν την επίσκεψη.

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή τους φίλους του.

  • Επιπλέον, και μόνο για τους κατόχους των κουπονιών της συγκεκριμένης προσφοράς, ισχύει έκπτωση 30% σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία.

  • Για ραντεβού, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 210 3426664

  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης  30 άτομα ημερησίως.


 
 
 

Θεραπείες πολύτιμων λίθων


Διαμάντι: προσφέρει ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία.


τα προϊόντα της θεραπείας περιέχουν πραγματική πούδρα διαμαντιού περιεχομένη σε μικροκάψουλες. Το εκχύλισμα διαμαντιού έχει την ιδιότητα να συγκρατεί  την υγρασία στην επιδερμίδα 300 φορές περισσότερο από το βάρος του. Επίσης περιέχουν υδρολυμένες πρωτεΐνες   & αμινοξέα προερχόμενα από αγνό μετάξι  , προσφέροντας άριστη ενυδάτωση.
 
Ρουμπίνι: προσφέρει ανάπλαση


Τα προϊόντα της θεραπείας περιέχουν πραγματική πούδρα ρουμπινιού σε μικροκάψουλες. Ο συνδυασμός των εκχυλισμάτων  ρουμπινιού &    purple orchid   (εκχύλισμα πορφυρής ορχιδέας) αναπλάθει & ενυδατώνει την επιδερμίδα.


Ζαφείρι:
προσφέρει αντιγήρανση και αντιστρές


Τα προϊόντα της θεραπείας του ζαφειριού περιέχουν πραγματική πούδρα ζαφειριού σε μικροκαψουλες. Επίσης περιέχουν   blue lotus extract   (εκχύλισμα μπλε λωτού) η δράση του οποίου είναι κατά των ελεύθερων ριζών τονώνει το δέρμα & αυξάνει τον κυτταρικό μεταβολισμό.
 
25€ για τρείς (3) Θεραπείες προσώπου με πολύτιμους λίθους (Ρουμπίνι- Διαμάντι- Ζαφείρι)διάρκειας 60’ η καθεμία για βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση και αντιγήρανση καθώς και τρείς (3) καθαρισμούς/ σχηματισμούς φρυδιών, στα VITA PLUS Πετραλώνων, Αρχικής Αξίας €225 - έκπτωση 89%



Σχόλια